Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

Μην καθυστερείτε, μην αμφιβάλλετε... Δημιουργείστε την πραγματικότητα σας!Εμείς δημιουργούμε τη δική μας πραγματικότητα... και δεν μύθος

Μην ξεκινήσετε να διαβάζετε από περιέργεια ενώ η σκέψη σας είναι ήδη γεμάτη από αμφισβήτηση. Μην ξεκινήσετε αν δεν είστε έτοιμοι να απαλλαγείτε από ότι εμποδίζει την εσωτερική σας ανάπτυξη.  Να θυμόσαστε ότι όσο πιο σίγουρος είναι κάποιος για τις πεποιθήσεις και τις βεβαιότητες του, όσο πιο δυνατή και σκληρή είναι η αντίσταση, τόσο δυσκολότερη θα είναι η  διαδρομή προς την προσωπική σας συνειδητή ή ασυνείδητη εναρμόνιση.    

Αν θέλετε «επιστημονικές» αποδείξεις (σύμφωνα με το τρέχον πλαίσιο της επίσημης επιστήμης για το τι είναι «δυνατό»), θα βρείτε πολλές αντιφάσεις και θα μπερδευτείτε ή θα μελαγχολήσετε. Είναι αλήθεια ότι πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν πώς λειτουργεί η πραγματικότητα. 


Τώρα, τί σημαίνει να δημιουργήσετε την 
δική σας πραγματικότητα, για τον εαυτό σας;


Είναι αναγκαίο να κατανοήσουμε ότι ο άνθρωπος είναι ένα απίστευτα ισχυρό ον. Μπορούμε να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας αυθόρμητα μέσω της σκέψης, μπορούμε να γυμνάσουμε τους μύες μας, με το να φανταζόμαστε ότι γυμναζόμαστε και επίσης, μπορούμε να αλλάξουμε την συχνότητα δόνησης ενός ατόμου, μόνο με το να το παρατηρούμε. Φαντάζει υπερβολικό; Κι όμως η Κβαντική Φυσική με το ''πείραμα της διπλής σχισμής'' απέδειξε ότι η συνείδηση προκαλεί την κατάρρευση της κυματικής ιδιότητας των υποατομικών σωματιδίων. Επηρεάζουμε κυριολεκτικά την πραγματικότητα με το να την παρατηρούμε. Είμαστε πολύ περισσότερο από απλώς ένα κομμάτι κρέας.

Δημιουργούμε και επηρεάζουμε την πραγματικότητά μας, επιλέγοντας την προοπτική που επιθυμούμε να υιοθετήσουμε. Ας δούμε αναλυτικά τρεις απλούς κανόνες κι ας τους ονομάσουμε 'αξιώματα', αν συμφωνείτε και ας ξεκινήσουμε προς την δημιουργία της πραγματικότητά μας:


          1) Η ενέργεια ρέει όπου η προσοχή είναι στραμμένη
Η συνείδησή μας είναι δύναμη, στην κυριολεξία. Όταν εστιάζουμε την ενέργειά μας σε έναν στόχο που έχουμε, τι συμβαίνει; Το σκεφτόμαστε όλο και περισσότερο, σταδιακά. Αρχίζουμε να το βλέπουμε όλο και περισσότερο γύρω μας, σαν συνεχείς υπενθυμίσεις. Ότι μέσον θα μεσολαβήσει προς την επίτευξη, προς την ικανοποίηση 'αυτού',  αρχίζουν να συγκεντρώνονται, να μαζεύονται, για να φιλοξενήσουν την επιθυμία μας για αυτό το αντικείμενο... ακόμα και χρήματα, επειδή είμαστε συνειδητά και ασυνείδητα προσηλωμένοι να εκδηλώσουμε αυτήν την πραγματικότητα.

Ένα άλλο παράδειγμα, οι άνθρωποι που βρίσκονται στην σκηνή με πολλές χιλιάδες ανθρώπους να τους παρακολουθούν, δηλώνουν ότι αισθάνονται τεράστια ενέργεια. Πολλοί Ολυμπιονίκες λένε ότι έχουν καλύτερη απόδοση κατά τη διάρκεια των πραγματικών αγώνων από ό,τι έχουν στις προπονήσεις. Το πλήθος τους ταΐζει ενέργεια χωρίς να το ξέρει, η πηγή είναι η προσοχή. Αλλά τι είναι η «προσοχή»;  

Είναι η συνείδησή μας, και το πρώτο βήμα είναι η αναγνώριση της, η συνείδηση της δύναμης της συνείδησης, προς την επίτευξη των ονείρων μας: Εστιάζοντας,   επικεντρώνοντας την δύναμη της σκέψης μας σε κάτι συγκεκριμένο. Κατευθύνετε την προσοχή σας εκεί, με πράξεις και σκέψεις. Τώρα παρατηρήστε την εξέλιξη με πίστη και εμπιστοσύνη... Θα δείτε ότι... αυτό που μας περιβάλλει ανταποκρίνεται...  όπως κι αν το ονομάζει ο καθένας... θέλεις Σύμπαν, θέλεις Θεό, θέλεις μοίρα...;  με σοφία και συνέπεια θα οδηγήσει τα βήματά μας και θα ξεκινήσει  αυτή η ''άμεση ανταλλαγή'', του να μας στέλνεται πίσω αυτό που ''στείλαμε''.


          2) Η πραγματικότητά είναι καθρέφτης
Ένας από τους λόγους που πολλοί άνθρωποι εγκαταλείπουν τους στόχους / τα όνειρά τους, είναι επειδή το Σύμπαν τους δίνει ακριβώς αυτό που ζητάνε. Αν υπάρχουν πράγματα που εμποδίζουν την επιθυμητή πραγματικότητα να εκδηλωθεί, το Σύμπαν μας δείχνει ΠΟΙΑ είναι, έτσι ώστε να μπορέσουμε να τα αφαιρέσουμε. Αυτά τα "ποια", μπορεί να είναι κάποιοι άνθρωποι, τόποι, εμπειρίες, συναισθήματα που μπορεί να είναι δυσάρεστα ή όχι. Αυτά είναι πραγματικά όμορφα δώρα που μεταμφιέζονται ως εφιάλτες.

Έτσι, μπορεί να υπάρξει μια στιγμή που όλα γίνονται πολύ "σκοτεινά", ή φαίνονται έτσι. Θα σας πω ότι προσωπικά, έχω πλησιάσει αρκετές φορές στο σημείο να τα παρατήσω. Ο μόνος λόγος που δεν το έκανα, ήταν γιατί αν το έκανα, τι θα έκανα μετά; Δεν υπήρχε τίποτε άλλο στη ζωή μου που ήθελα περισσότερο από αυτό, γι 'αυτό δεν το έκανα. Σκοποβολή στο σκοτάδι, σε σχεδόν πλήρη απομόνωση ήταν η πραγματικότητά μου για ένα διάστημα που αισθάνθηκα ως αιωνιότητα.

Πέρασε λίγος καιρός και άρχισα να παίρνω ρίσκα, να ψάχνω τον εαυτό μου χωρίς να φοβάμαι τι θα βρω. Μετά από πολύ σκάψιμο μέσα μου, άρχισα να σημειώνω πρόοδο και αυτήν την πρόοδο την είδα να αντανακλάται έξω από μένα. Το "εξωτερικό" αντανακλά πάντα το «εσωτερικό». Οπότε, αν αλλάξουμε τις σκέψεις μας, την εστίαση της προσοχής μας και την αντίληψη μας, ο κόσμος μας θα αντικατοπτρίσει το γεγονός. Με βάση την προσωπική μου εμπειρία, δεν μπορώ να αρνηθώ αυτήν την προφανή αλήθεια.


             3) Να επιμένετε
   Να κατανοήσουμε ότι αν δεν είμαστε συνεπείς και επίμονοι - τίποτα δεν θα συμβεί. Βασισμένος και πάλι στην δική μου εμπειρία, θα πω, ότι χρειάστηκαν λίγα χρόνια για να δω διαφορά στον εξωτερικό μου κόσμο. Αυτή σκοποβολή στο σκοτάδι
 που σας περιέγραψα δεν είναι εύκολη υπόθεση, θα την έλεγα χωρίς υπερβολή δοκιμασία, ναι, ετοιμαστείτε να δοκιμαστείτε... Μην δυσανασχετείτε με τη δυσκολία, αυτή ακριβώς θα σας χαρίσει την ''επίγνωση'' της δύναμης σας, της πίστης και της επιμονής σας. Δεχθείτε λοιπόν σαν βοηθό και  φίλο.   

Δεν θα είναι εύκολος περίπατος στο πάρκο... Τα πράγματα μπορεί να σκοτεινιάσουν, με διαφορετικούς βαθμούς δυσκολίας ίσως για τον καθένα μας. Γιατί είμαστε όλοι τόσο διαφορετικοί και δεν θα σας υποσχεθούμε ότι θα είναι εύκολο, αλλά... πρόκειται για τον δικό σας αγώνα ανάπτυξης!

Μπορούμε όμως να σας υποσχεθούμε πόσο καταπληκτικό θα είναι το ταξίδι που πρόκειται να ξεκινήσετε και ότι δεν πρέπει ποτέ να τα παρατήσετε. Δεν έχει σημασία πόση «σκοτεινιά» μπορεί να νιώσετε -γι αυτό και σας προετοιμάσαμε-, μπορείτε απλά να αφεθείτε, να κυλήσετε, να μεγαλώσετε, να εξελιχθείτε, να δώσετε ό,τι έχετε... να μην την φοβηθείτε!  

Ππρέπει να ξέρετε ότι είναι πολλοί αυτοί που ξεκινάνε... λίγοι όμως τερματίζουν. Γιατί; Αναρωτηθείτε... Ο βασικότερος λόγος  που τόσοι πολλοί άνθρωποι τα παρατάνε είναι ότι νομίζουν πως η δυσκολία είναι το... τέλος της διαδρομής.  Λάθος εκτίμηση...  Είναι το 'πέρασμα' για να πάτε στο σημείο που θέλετε. Είναι μέρος της διαδικασίας... Κρατήστε το αυτό και μην το ξεχάσετε ποτέ.

Προφανώς πρέπει να κάνετε ό, τι πρέπει να κάνετε, οι πληροφορίες είναι χρήσιμες μόνο αν χρησιμοποιούνται για δράση. Χωρίς δράση, δεν κάνουμε τίποτα περισσότερο από το να ελπίζουμε σε ουρανοκατέβατα δώρα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που το κάνουν αυτό και λειτουργεί σπάνια υπέρ τους. Ενεργοποιήστε και αποκτήστε πρόσβαση στις πραγματικές σας δυνατότητές, είναι άπειρες οι δυνατότητες σας, και ο κόσμος περιμένει τα δώρα σας. Έχετε την δύναμη να δημιουργήσετε την πραγματικότητα που θέλετε για τον εαυτό σας.

_____________________


        Μικρά βοηθητικά tips για τον ''Νόμο της Έλξης'':


Θυμηθείτε ότι έλκετε αυτό που σκέφτεστε. Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται τί δε θέλουν... μην το κάνετε, έλκετε ακριβώς αυτό.

Εκείνοι που μιλούν περισσότερο για αρρώστιες τις έχουν...  Κι εκείνοι που μιλούν περισσότερο για ευημερία την έχουν…

Οι σκέψεις δημιουργούν αισθήματα.  Οτιδήποτε αισθάνεστε αυτή τη στιγμή...είναι η απόλυτη αντανάκλαση εκείνου που βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης! Και έλκετε ακριβώς αυτό που αισθάνεστε… Τα χαρούμενα αισθήματα έλκουν περισσότερες χαρούμενες καταστάσεις.
Το Σύμπαν θα ανταποκριθεί στην ιδιότητα των αισθημάτων σας.
Και σε οτιδήποτε εστιάζεστε με σκέψεις και αισθήματα...αυτό θα έλξετε στη ζωή σας.


Εσείς δημιουργείτε το δικό σας σύμπαν καθώς προχωράτε. Οπότε είναι σημαντικό να αισθάνεστε καλά. Η ζωή γίνεται απίστευτη όταν συνειδητά εφαρμόζετε τον Νόμο της Έλξης.
Μην καθυστερείτε, μην αμφιβάλλετε...  Να είστε ευγνώμων, έλκετε περισσότερα πράγματα στη ζωή σας.

Οραματιστείτε τί θέλετε... και νιώσετε το αίσθημα ότι το έχετε ήδη.  Εστιαστείτε στο αποτέλεσμα και μην ασχοληθείτε με τον τρόπο υλοποίησης, δεν είναι δική σας δουλειά...

Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει πως η θετική σκέψη είναι εκατοντάδες φορές δυνατότερη από την αρνητική.

. Φιλτράρετε κάθε  αρνητική σκέψη... σπαταλάτε ενέργεια έτσι, εν-θυμηθείτε αμέσως μιαν όμορφη ανάμνηση ή ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας, και αντικαταστείστε τη.

Κανένας άλλος δεν μπορεί να σκεφτεί ή να αισθανθεί για εσάς...μόνο εσείς!

.Μη σκέφτεστε αυτά που δε θέλετε...αλλά αυτά που επιθυμείτε. Τι σας δημιουργεί χαρά και αυτό θα ανυψώσει την δόνησή σας. Θυμηθείτε: οι σκέψεις υλοποιούνται... δεν είναι ουτοπικό.

Είσαστε ο μόνος που μπορεί να δημιουργήσει την πραγματικότητά σας.

___________________________________________
Με την βοήθεια από το 'Spirit Science & Metaphysics'  Neo Perasma  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου