Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Τι είναι η Αύρα και πόσα χρώματα έχει



Πολλές φορές, άλλες αφηρημένα ή μάλλον χωρίς να έχουμε επίγνωση για 
το τι είναι, άλλες πάλι συνειδητά και με επίγνωση έχουμε μιλήσει για την Αύρα γενικά ή για την Αύρα μας ειδικά. 

Τι είναι όμως η Αύρα?

Η Αύρα είναι ένα ενεργειακό πεδίο, είναι η ενέργεια μας μετατρεπόμενη σε φως, θεωρείται το φως που περιέχει όλα τα χρώματα, και που περιβάλλει όλα τα έμβια όντα πάνω στον πλανήτη Γη.


Η Αύρα είναι μια φωτεινή ενέργεια που περιβάλλει και περικλείει το σώμα κάθε ζωντανού οργανισμού.
Είναι ένα είδος πολύχρωμου φωτοστέφανου, που αντικατοπτρίζει τη διάθεση, την κατάσταση και γενικότερα την ποιότητα της ζωής αλλά και την "εξέλιξη" του οργανισμού.



Οι ερευνητές που έχουν μελετήσει το φαινόμενο συμφωνούν όλοι τους σε δύο τουλάχιστον θέσεις: η αύρα έχει σχήμα περισσότερο ή λιγότερο ωοειδές και ακολουθεί συνήθως (όχι όμως πάντα) το περίγραμμα του ανθρώπινου σώματος.

Η Αύρα αντανακλά τις πνευματικές και φυσικές πτυχές μας.

Άνθρωποι με έκδηλη ζωντάνια έχουν πολύ δυνατή αύρα, η οποία "διαχέεται" πολύ περισσότερο γύρω από το φυσικό σώμα.  Η σύνθεση της αύρας διαφέρει αναλόγως του ατόμου.
Η υφή της, όπως το χρώμα και το μέγεθός της, δείχνει να αποκαλύπτει το βαθύτερο εσωτερικό κόσμο, την ψυχοσύνθεση ενός ανθρώπου.
Μας δίνει συχνά πληροφορίες για το χαρακτήρα του, ενώ το σχήμα και το χρώμα της εκφράζουν την κατάσταση της υγείας αλλά και τη συναισθηματική του διάθεση.
Η αύρα υφίσταται στο ανθρώπινο, το ζωικό και το φυτικό βασίλειο, δηλαδή μέσα σε κάθε πηγή ζωής.
Κάθε οργανισμός εκπέμπει αυτό το τόσο περίεργο "φως" που επιστημονικά θα μπορούσε να αποκαλείται ακτινοβολία ενέργειας.
Κανείς μας δεν έχει συναίσθηση αυτής της ακτινοβολίας που ο ίδιος εκπέμπει, μπορούμε ωστόσο κάποιες φορές να νιώσουμε το φαινόμενο αυτό, χωρίς, όμως, να το δούμε.

Το χρώμα μπορεί να είναι εποικοδομητικό ή καταστροφικό, μπορεί να τονώσει ή να μειώσει, να αποκρούσει ή να προσελκύσει. 
Μπορεί ακόμη να είναι θηλυκό ή αρσενικό ανάλογα με τον χαρακτήρα του ατόμου. Μπορεί να αντανακλά θετικά ή αρνητικά και όταν μπορέσουμε να αντιληφθούμε το πλαίσιο της αύρας και τα ακριβή χρώματά της, μας παρέχεται το κλειδί για την προσωπικότητα, τις διαθέσεις, την ωριμότητα και την υγεία του ατόμου. 
Χρειάζεται πολλή πρακτική και εξάσκηση για καταφέρουμε να δούμε την Αύρα και να ερμηνεύσουμε τις αποχρώσεις της. Κάθε χρώμα έχει το γενικό χαρακτηριστικό του, αλλά και κάθε απόχρωση του χρώματος, διευκρινίζει και κάτι άλλο. 
Η τοποθεσία που έχει το χρώμα, η ένταση και ακόμη και η μορφή του χρώματος που παίρνει στο αυρικό πεδίο πρέπει να θεωρηθεί σημαντικό στοιχείο. 

Τα χρώματα που βρίσκονται πλησιέστερα προς το σώμα αντανακλούν πτυχές της φυσικής κατάστασης του ατόμου. 

Επίσης, οι πηγές ενέργειας τα χρώματα που βρίσκονται πιο μακριά, συχνά δείχνουν την φυσική κατάσταση που το άτομο θα καθορίσει σε σύντομο χρόνο.

Ενίσχυση & Προστασία της Αύρας σας.

Η σωστή διατροφή, η άσκηση και ο καθαρός αέρας είναι πολύ σημαντικά. Περιορίστε τη χρήση του αλκοόλ, τον καπνό ή τα ναρκωτικά, καθώς όλα αυτά το μόνο που κάνουν είναι να αποδυναμώνουν την αύρα σας. Το άγχος, οι ψυχικές διαταραχές, τα συναισθηματικά τραύματα, η ανησυχία και ο φόβος θα αποδυναμώσουν επίσης την αύρα σας.
Για να ενισχυθεί η αύρα σας πρέπει να κάνετε με φθονία σωματική άσκηση, να καθαρίζετε τα έντερα σας συχνά για να αφαιρέσετε τις τοξίνες και να διαλογίζεστε πολύ συχνά. 

Το άρωμα είναι ένας άλλος καλός τρόπος για να ενισχυθεί η αύρα σας. Ο καπνός που βγάζει το φασκόμηλο όταν καίγεται, είναι εκπληκτικά αποτελεσματικός. Το θυμίαμα και τα αιθέρια έλαια μπορούν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση των ασθενειών και της ασθένειας. Φασκόμηλο και Sweet-grass θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό και την εξισορρόπηση και λιβάνι για τον καθαρισμό και την προστασία.

Ορισμοί χρωμάτων της Αύρας.

Κόκκινο
- Ισχυρή ενέργεια, αρχέγονη δημιουργική δύναμη, και η φωτιά. προώθηση της ενέργειας. Ισχυρή μυαλό πάθη. Αυτό το χρώμα μπορεί να υποδηλώνει τη γέννηση . Επηρεάζει το κυκλοφορικό σύστημα και την αναπαραγωγή, τη σεξουαλική ενέργεια και ένα ξύπνημα των ικανοτήτων ή τα κρυμμένα ταλέντα. Οι πιο σκούρες αποχρώσεις αντανακλούν το θυμό, το μίσος ή την απρόσμενη αλλαγή. Πάρα πολύ κόκκινο μπορεί να αντανακλά και να δείχνει διέγερση, φλεγμονή ή επιθετικότητα.

Πορτοκαλί - ζεστασιά, χαρά, κοινωνικότητα και δημιουργικότητα. Άνοιγμα σε νέα συνειδητοποίηση των αστρικών επίπεδων. Πάρα πολύ πορτκαλί μπορεί να αντανακλά την υπερηφάνεια, συναισθηματική ανισορροπία και ματαιοδοξία.

Κίτρινο - Σοφία, πνευματική δραστηριότητα, αισιοδοξία και τις ευκαιρίες μάθησης. Ξύπνημα από ψυχικές ικανότητες και διαύγεια. Το απαλό κίτρινο αντανακλά την πνευματική ανάπτυξη και τον ενθουσιασμό για τη ζωή. Βαθύτερες αποχρώσεις του κίτρινου δείχνουν υπερβολική σκέψη και υπερβολική κριτική.

Πράσινο - Ηρεμία, αυξανόμενη συμπόνια, ευαισθησία, συμπάθεια.Όπως επίσης και μια αφθονία της δύναμης και φιλικότητα.Πιο σκούρες αποχρώσεις του πράσινου δείχνουν ζήλια, αυτο-αμφισβήτηση, δυσπιστία και φιλαργυρία.

Μπλε - Ηρεμία, ησυχία, αφοσίωση αλήθεια, και τηλεπάθεια. Πιο φωτεινό μπλε χρώμα υποδεικνύει τη φαντασία και την καλή πρόθεση. Το βασιλικό μπλε, δείχνει ειλικρίνεια και καλή κρίση. Οι πιο σκούρες αποχρώσεις δείχνουν μπλοκαρίσματα στις αντιλήψεις, ανησυχία, μελαγχολία, αυταρχικό χαρακτήρα , φόβος, απώλεια μνήμης και υπερβολική ευαίσθησία.

Βιολετί- Ανεξαρτησία, διαίσθηση, ταπεινότητα, πνευματικότητα και σημαντική δραστηριότητα στα όνειρα.

Ροζ - Αντικατοπτρίζει την καθαρότητα, τη συμπόνια, την ησυχία, τη σεμνότητα και την αγάπη για την τέχνης και την ομορφιά. Πιο σκούρες αποχρώσεις δείχνουν ανωριμότητα και έλλειψη ειλικρίνειας.

Χρυσό – Δύναμη και πνευματική ενέργεια. Υψηλότερες ενέργειες αφοσίωσης, αποκατάσταση της αρμονίας, μεγάλη έμπνευση και ενθουσιασμό. Πιο σκούρες αποχρώσεις αντιπροσωπεύουν τη διαδικασία της αφύπνισης υψηλότερες εμπνεύσεις.

Λευκό - Αλήθεια, καθαρότητα, αφύπνιση της μεγάλης δημιουργικότητας.

Μαύρο - Προστασία και μια ασπίδα από το εξωτερική ενέργεια Πολύ μαύρο μπορεί να σημαίνει κρυμένα μυστικά ή φυσική ανισορροπία.


Neo Perasma


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου