Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

Τρίτο Μάτι, Η έδρα της ψυχής


      Τι είναι το Τρίτο Μάτι και
     τι συμβαίνει όταν «βλέπει»;

Βρίσκεται στο κέντρο της κεφαλής μεταξύ των φυσικών μας ματιών. 

Είναι το έκτο τσάκρα και ανοίγει την πόρτα πολυδιάστατα στις αισθήσεις μας. 

Για να μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από τους πυκνούς και σχεδόν αδιαπέραστους περιορισμούς μας. 

Του ΕΓΩ, του υλιστικού, φυσικού μας κόσμου, που βασίζεται στην ψευδαίσθηση.

Το Τρίτο Μάτι ή αλλιώς το έκτο τσάκρα μεταφέρει 
την ενέργεια της καθαρής όρασης και Διάκρισης.
Μόλις το πνευματικό μάτι μας αρχίζει να "ανοίγει", βαθύτερες πνευματικές αλήθειες θα συντονιστούν μαζί μας και το πέπλο της ψευδαίσθησης θα αρχίσει να επιδεινώνεται. Ένα ανοιχτό, τώρα, πνευματικό μάτι, αποκαλύπτει την αλήθεια της πραγματικότητας.

Καμία πνευματική κρίση και διάκριση δεν είναι δυνατόν να συμβεί, χωρίς να είναι κυρίαρχο αυτό το τρίτο μάτι. Ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη έχει μπλοκάρει το έκτο Chakra. Η ανθρωπότητα είναι πολύ υλιστική και επικεντρώνεται αυστηρά στο φυσικό κόσμο και ό,τι ο φυσικός κόσμος μπορεί να προσφέρει γι αυτούς.
Επειδή τα πνευματικά μάτια τους είναι κλειστά, οι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσουν τον θεό.  Πέφτουν στην μεγάλη παγίδα της έλλειψης του ΕΓΩ και στην αποδυνάμωση και προσπαθούν να γεμίζουν το κενό τους με υλικά κέρδη, σε βάρος των άλλων, ενώ η ψυχή τους είναι απελπισμένη για το πνευματικό πλούτο και την τροφή που μόνο ο Θεός και ο εαυτός τους μπορούν να προσφέρουν. Έχουμε τοποθετήσει, το Θεό και ό,τι άλλο πνευματικό σε ένα σφιχτό, τακτοποιημένο μικρό κουτί που κυριολεκτικά εμποδίζει τις ενέργειες του πνεύματος και τις διαισθητικές αισθήσεις μας.

Το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας πιστεύει μόνο ό,τι βλέπουν με τα φυσικά μάτια τους, αγνοώντας εντελώς τις πνευματικές σφαίρες. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται καν να δούμε με τα φυσικά μάτια μας, βλέπουμε με το μυαλό μας. Η επιστήμη, η θρησκεία και η εκπαίδευση έχουν πνίξει τη φαντασία μας.
Μπορούμε εύκολα να παραπλανηθούμε και να πιστεύουμε τα ψέματα για αλήθειες. Οι περιορισμοί στις ενέργειες αυτού του τσάκρα, μας κρατάνε από το να είμαστε σε θέση να βρούμε την "ρίζα" των προβλημάτων μας, και δημιουργούμε παράλογους φόβους που μας κρατάνε σε κατάσταση αποσύνδεσης και σε διαχωρισμό από τους άλλους.
. Όταν έχω ισορροπημένο το έκτο Chakra, ή αλλιώς την έκτη "πύλη" θα "δω" να μου συμβαίνουν:
Διαίσθηση,  Διόραση,  Πνευματική εγρήγορση,  Υλοποίηση ψυχικών δυνάμεων,  Φαντασία

Διάκριση, είμαι σε θέση να απεικονίσω, έχω καλή μνήμη, συνδέομαι με τον Θείο Νου, έχω Σοφία, έχω Εσωτερική Συνειδητή Γνώση, έχω Αντίληψη πέρα από την δυαδικότητα, έχω πολυδιάστατη αντίληψη, Ανώτερες ψυχικές αισθήσεις, έκτη αίσθηση, βλέπω αλήθεια, έχω Όραμα!  

Όταν έχω "δημιουργήσει" ανισορροπία στο έκτο Chakra θα βιώσω και θα "δω" να μου συμβαίνουν:

Άρνηση,  Αναισθησία,  Εμμονές, έλλειψη φαντασίας, φτωχή μνήμη.
Ζω στις ψευδαισθήσεις,  Είμαι κυνικός, έχω παράλογους φόβους.
Έχω έλλειψη διάκρισης, ζω τριτο-διαστασιακά,
Έχω περιορισμένη άποψη της πραγματικότητας.

Τρίτη κατάσταση, όταν βιώνω ένα τραύμα στο έκτο Chakra, θα "δω" να μου συμβαίνουν:
Να ακυρώνω την διαίσθηση και τις ψυχικές εμπειρίες.
Να ζω σε ένα περιβάλλον γεμάτο φόβο, άκαμπτο.

Σωματικά συμπτώματα: απόφραξη, ένταση, πονοκεφάλους, προβλήματα με τα μάτια, με το λαιμό, διαταραχές των αυτιών και της μύτης, απόφραξη των Φυσικών και πολυδιάστατων αισθήσεών μου: αφή, γεύση, όραση, ακοή και όσφρηση.

   Η έδρα της ψυχής μας
Το τρίτο τσάκρα - μάτι σχετίζεται με την επίφυση, που είναι η έδρα της ψυχής μας. Όταν είναι ενεργοποιημένο, το φως και οι κωδικοποιημένες πληροφορίες από άτομα με υψηλότερη νοημοσύνη μπορούν να γίνουν κατανοητές. Βαθύτερη γνώση επιτυγχάνεται και οι πνευματικές αλήθειες και η συνείδηση διευρύνεται και η δυνατότητα να ξεπεράσουμε το ανθρώπινο ΕΓΩ είναι δυνατή να συμβεί. Είναι το ΕΓΩ που δημιουργεί το πέπλο μεταξύ Πνεύματος και ανθρώπου δημιουργώντας την πνευματική τύφλωση.

Αυτό το πέπλο κρατά τους ανθρώπους στην ψευδαίσθηση της τρίτης διάστασης.

Ενώ θα μπορούσαν να είναι σε θέση να αντιλαμβάνονται τα υψηλότερα επίπεδα της ύπαρξης τους και της διατήρησης της σοφίας τους.
Το άνοιγμα του «πνευματικού μας ματιού», μας βοηθάει σαν ανθρώπους να «βλέπουμε» τα πρότυπα, τις πεποιθήσεις και τον περιορισμένο τρόπο σκέψης μας που χρειάζεται να ξεπεραστεί προκειμένου να ανυψωθεί η ψυχή μας.
Κρατώντας το ανοιχτό και επιτρέποντας να είμαστε απλά αυτό που είμαστε, καθορίζει και το άνοιγμα του πνευματικού μας ματιού.

Η διαδικασία της μετάβασης δεν είναι άσπρο ή μαύρο, προκειμένου να αρχίσουμε να έχουμε πρόσβαση στην πνευματική αλήθεια και στην πνευματική διάκριση. Δεν θα καταφέρουμε από την αρχή να έχουμε το τρίτο μάτι ορθάνοικτο.  Θα περάσουμε από διάφορα στάδια μέχρι ν' ανοίξει πλήρως και εναρμονιστεί με έναν νέο θαυμάσιο χώρο.

Εμπειρίες, διηγήσεις και περιγραφές λένε ότι είμαστε σε θέση να δούμε και να επικοινωνούμε με τους "αγγέλους", πνευματικούς οδηγούς και με Μεγάλους Διδασκάλους.

Οι περιορισμοί του χρόνου και του χώρου ξεπερνιούνται και η πρόγνωση και η απομακρυσμένη προβολή γίνεται δυνατή.
Όλες αυτές οι ικανότητες είναι δυνατότητες, είναι θείο αναφαίρετο δικαίωμα μας. Η πολυδιάστατη ακοή, όραση, αίσθηση και αφή μπορεί να επιτευχθεί με οποιονδήποτε είναι διατεθειμένος να αναπτύξει υψηλότερα τις αισθήσεις του.
Γνωρίζατε ότι η ψυχή σας έχει το δικό της μοναδικό άρωμα, ήχο, χρώμα και δόνηση σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη είναι στην δημιουργία του σύμπαντος!
Μερικές εξαιρετικά προσαρμοσμένες ψυχές είναι πραγματικά σε θέση να αξιοποιήσουν αυτό το μέρος της ύπαρξής τους.
Όταν ανοίγουμε τους εαυτούς μας σε υψηλότερες αισθήσεις, προηγμένες δυνάμεις της διάκρισης θα είναι διαθέσιμες.

Δυστυχώς, ο άνθρωπος και οι θρησκείες του, μας απομάκρυναν από το Θεό, έστω κι αν φαινομενικά ήταν αντίθετη η επιδίωξη του.  Η πίστη στην "οργή του Θεού" δημιουργεί ένα τεράστιο φόβο στους ανθρώπους κρατώντας τους μακριά από την προσωπική τους εξέλιξη και όχι μόνο δεν βοηθούν το μικρό ανθρώπινο εγώ να αποδυναμωθεί, για να αφήσει χώρο στην πραγματική διάνοια του ανθρώπου, αλλά δημιουργεί υποκριτικές μαριονέτες.

Για να ανοίξουν τα μάτια σας, για να ανακαλύψετε την πνευματική σας όραση θα πρέπει να ενσωματώσετε τους φόβους σας και έτσι να τους αποδυναμώσετε.
Σε συνδυασμό με μια ισχυρή επιθυμία απελευθέρωσης από τις ψευδαισθήσεις που έχετε "αγοράσει".  
Η μεγαλύτερη ψευδαίσθηση που έχουμε «αγοράσει» είναι η έννοια του διαχωρισμού από το Θεό, τη πηγή μας, και μεταξύ εμάς και της πηγής μας. 
Μόλις κατανοήσουμε ότι είμαστε ''σύμπαν'' και ότι αυτή ακριβώς η ενέργεια κυλάει στις φλέβες μας,  μόλις πιστέψουμε ότι ο Θεός είναι αγάπη, μόνο... οι φόβοι μας θα αρχίσουν να ξετυλίγουν τη φτώχεια τους, την γελοιότητα τους.
Αντιμετωπίζοντας τους φόβους μας και επιτρέποντας στο πνευματικό μάτι να ανοίξει θα επιτρέψουμε στην θεία ενέργεια να κυκλοφορήσει πάνω από το έβδομο τσάκρα μας, την έβδομη πύλη, που ονομάζεται τσάκρα του στέμματος. Μόλις φτάσουμε εκεί, θα βιώσουμε την Ενδυνάμωση, τη Θεία Φώτιση, τη Θεία Υλοποίηση, την Ενότητα, θα νιώσουμε ότι είμαστε "Ενιαίοι".
Μην ξεχνάτε "Κάθε ένας από εμάς είναι ένα εξαιρετικά πολυδιάστατο όν, ένα μικρό κομμάτι του Σύμπαντος πάντα συνδεδεμένο με το Θεό, κι αν αυτό το "μικρό κομμάτι" δεν νιώθει αυτή την ένωση, μάλλον δεν φταίει ο Θεός !"

Neo Perasma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου